Noua generatie Nissan X-Trail

Noul Nissan X-Trail promite mai multa versatilitate, aptitudini off-road mai bune si noi posibilitati de conectivitate la bord.

Noul Nissan X-Trail (Rogue in  SUA) va fi disponibil in 190 de tari, urmand a fi construit in noua uzine din lume. Startul vanzarilor va fi in vara lui 2014.

Cu pana la sapte locuri, Nissan va dispune de bancheta spate culisanta avand spatarele inclinabile sub diverse unghiuri. Atunci cand se opteaza pentru sapte locuri, acestea se pliaza in portbagaj.  De asemenea, Nissan promite mai mult loc la genunchi in spate si un acces mai uspr in spate gratie usilor care se deschid pana la 80 de grade.

Portbagajul se poate modula in mai multe moduri. Cu capacul portbagajului in pozitia cea mai de sus, acesta poate sustine 10 kg, iar in pozitia de jos pana la 75 kg.

Sistemul de tractiune integrala ALL MODE 4x4i poate comuta intre modurile 2wd, Auto sau 4×4 Lock. In premiera mondiala, Nissan ofera sistemul Active Ride Control care detecteaza denivelarile si poate modifica rata de  amortizare. Apoi, Active Trace Control franeaza individual roata sau rotile pentru a reduce efectele subvirarii.

Si interiorul este complet nou, cu un sistem multimedia cu touchscreen color de 7 inci. Acesta dispune de Bluetooth, USB, Aux-in permite integrarea unui smartphone, iar sistemul de navigatie include si functia send to car care da posibilitatea sa planuiesti o calatorie de acasa si sa trimiti itinerariul spre navigatia masinii.

Gama de motorizari va fi anuntata ulterior. Va fi oferita si o versiune cu transmisie CVT XTronic.

Adaugă un comentariu