Noua generație Range Rover Evoque 2024, un fel transpunere la scară mai mică a modelelor de top.

Mașina este o noutate, dar faptul că Range Rover Evoque insistă să promoveze printre SUV-urile compacte un caracter premium elitist este cunoscut încă de la apariția primei generații. Cea care va debuta în curând pe piață preia mai mult ca niciodată elementele de stil deja cunoscute ale SUV-urilor ultraluxoase din partea superioară a ofertei Range Rover.

În interior, filosofia de stil minimalist Range Rover este subliniată printr-un nou touchscreen curbat de 11,4 inchi, care pare să plutească deasupra planșei de bord. Cele mai recente inovații în materie de finisare promovează, de asemenea, bunăstarea în habitaclul modern. Noul Range Rover Evoque oferă una dintre cele mai sofisticate tehnologii de calitate a aerului interior din clasa sa, numită Cabin Air Purification Plus. Opțiunile de materiale pentru tapițerie și finisare includ scaune Ultrafabrics fără piele și textile cu texturi noi din gama Kvadrat, pentru a ilustra o nouă dimensiune a luxului contemporan.

Clienții vor avea de ales între variantele Evoque S, Dynamic SE, Dynamic HSE și Autobiography. Versiunea cu propulsie de tip plug-in hybrid P300e permite clienților să-și parcurgă călătoriile zilnice curente în modul EV, cu zero emisii, fiind capabilă să ruleze în regim strict electric până la 62 km, conform ciclului WLTP.  Se estimează că autonomia sa în condiții reale ajunge la 48 km. Fiecare P300e dispune standard de funcție de încărcare rapidă la curent continuu. Alături de sofisticatul P300, oferta mai include motorizări Ingenium pe benzină și diesel cu configurații mild-hybrid (MHEV). Cu alte cuvinte, Range Rover Evoque 2024 oferă o gamă avansată de opțiuni de propulsie rafinate și eficiente în privința consumului de combustibil.

Adaugă un comentariu