Noul Audi TT se lanseaza la Geneva

Peste exact 11 zile, noul Audi TT va fi prezentat in premiera la Geneva. Audi a publicat in avans primele schite ale viitorului sau coupe sportiv.

Fara a da alte detalii, comunicatul Audi s-a concentrat pe descrierea designului celei de a treia generatii a lui Audi TT. Imaginea de ansamblu ramane nealterata, Audi pastrand aici o linie conservatoare. Ca si in cazul lui A3 insa, liniile sunt mai puternic conturate, designul fiind ceva mai angular.

Un element de noutate sunt blocurile optice, care sunt iluminate in permanenta, atat in fata (lumini de zi cu LED) cat si in spate. Audi are in vedre dotarea optionala a lui TT cu farurile cumatrice LED care si-au facut debutul pe Audi A8.

In interior avem o plansa de bord simpla, care, privita de sus, aminteste de aripa unui avion. Ecranul central al sistemului MMI a fost eliminat, afisarea informatiilor  fiind facuta pe ecranul cockpitului virtual. Audi are, de asemenea, in vedere, introducerea unei tablete detasabile care sa permita accesul pasagerului la informatiile sistemului de infotainment.

Adaugă un comentariu