Noul BMW Seria 8 Coupe: cel mai așteptat model bavarez este aici

Noul BMW Seria 8 Coupe este de departe cel mai așteptat model bavarez din ultimii ani și pare să aibă toate atributele pentru a scrie un nou capitol de succes în istoria companiei din Munchen.

Obiectivul principal de dezvoltare pentru noul BMW Seria 8 Coupe a fost capacitatea dinamică.  În acest proces, motoarele puternice au fost combinate cu sistemul BMW xDrive de tracţiune integrală şi măsurile de design BMW EfficientLightweight.

Designul coborât al automobilului, silueta alungită şi linie a acoperişului ce curge elegant spre spatele cu contururi “double bubble” distinctive, ampatamentul lung şi ecartamentul lat sunt elementele definitorii ale proporţiilor noului BMW Seria 8 Coupe .

Noul BMW Seria 8 Coupe are o lungime de 4.843 mm, o lățime de 1.902 mm și o înălțime de 1.341 mm, iar ampatamentul este de 2.822 mm. Capacitatea portbagajului este de 420 de litri.

Noul BMW Seria 8 Coupe va fi oferit cu două propulsoare: M850i xDrive și 840d xDrive 

Pentru BMW Seria 8 Coupe M850i xDrive  este disponibil un nou motor V8 M Performance TwinPower Turbo de 4.4 litri care generează 530 CP și un cuplu de 750 Nm disponibil între 1.800 – 4.600 rpm.

Noul BMW Seria 8 Coupe 840d xDrive va fi oferit cu un propulsor de 3 litri cu şase cilindri dispuşi în linie care oferă o putere maximă de 320 CP şi un cuplu de 680 Nm, disponibil de la 1.750 rpm.

Ambele versiuni de motorizare dispun de o cutie automată Steptronic cu 8 rapoarte.

Sistem de tracțiune integrală xDrive standard

Cele două versiuni Seria 8 Coupe vin cu sistem de tracțiune integrală xDrive, iar M850i xDrive Coupe are în plus diferențial blocabil spate controlat electronic

Echiparea standard pentru noul BMW Seria 8 Coupe mai include suspensia M adaptivă cu amortizoare controlate electronic și direcţia activă integral.

Sisteme de asistență și interior

La interior este disponibil un ecran de 12.3 inch pentru ceasurile de bord, care include în standard sistemul BMW Live Cockpit Professional. Head-Up Display este oferit standard și conducătorul poate alege să utilizeze butoanele de pe volan, controlerul iDrive, afişajul tactil, controlul vocal sau controlul BMW prin gesturi.

Noul BMW Seria 8 Coupe beneficiază de o listă lungă de sisteme de siguranță care include Active Cruise Control cu funcție Stop & Go, Steering Control Assistant, Lane Control Assistant, Lane Change Warning, Lane Departure Warning, Lane Keeping Assistant, BMW Night Vision, Crossing traffic warning, Priority warning și Wrong-way warning.

Disponibilitate

Noul BMW Seria 8 Coupe  M850i xDrive și noul BMW Seria 8 Coupe 840d xDrive vor putea fi comandate din noiembrie 2018

Adaugă un comentariu