Noul BMW X2 debutează printr-o prezentare cu un camuflaj inedit

Noul BMW X2 a fost prezentat de bavarezi într-o versiune camuflată. De această dată BMW a renunţat la culorile folosite în general în industria auto şi a reuşit să atragă atenţia prin o serie de culori inedite.

BMW a expus conceptul X2 în cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016. Prototipul germanilor are un design extrem, iar acum am aflat că nemții vor miza pe același stil și în cazul versiunii de serie.

BMW X2 se va poziționa în gama bavarezilor între X1 și X3, fiind o versiune coupe a celui mai mic dintre ele. Astfel, el se va încadra în gama SAC (Sport Activity Coupe), alături de X4 și de X6. Versiunea de serie este prevăzută să ajungă pe piață în 2018. Chiar dacă influențele vor fi sportive, în tipicele haine robuste ale familie X, X2 își propune să ofere un nivel de spirit practic ridicat, combinat cu plăcerea de a conduce.

Ce mașină conduce Gabi Firea, primarul Bucureștiului

Dacă îl vezi în această mașină, n-o să-ți vină să crezi că e chiar premierul României!

Noul BMW X2 a fost prezentat într-un mod inedit: contururile au fost ascunse după un camuflaj interesant. Finisarea în galben, gri şi negru evidenţiază calităţile distinctive ale noului Sports Activity Coupé. Designul neobişnuit este bazat pe un model digital şi exprimă spiritul inovator şi orientarea spre viitor ale BMW Group.

VIDEO – Un taximetrist din București cere taxă de bagaj, apoi vrea să fugă cu bunurile clienților

Cel mai ușor mod de a plăti taxa de pod Fetești – Cernavodă

taguri
Adaugă un comentariu