Noul Chevrolet Aveo va debuta la Paris

Aveo propune un design mai dinamic al caroseriei, transmisie automata cu sase trepte si, in premiera, motorizare diesel.

Noua infatisare a modelului Aveo propune un look frontal mai agresiv, cu faruri duble si o grila a radiatorului impartita in doua. In spate, se pot observa consolele mai scurte si manerele usilor ascunse in stalp.

In plus, dimensiunile caroseriei noului model au crescut. Atat lungimea, cat si latimea, sunt mai mari, in comparatie cu modelul actual. Mai mult, structura caroseriei noului Aveo a fost optimizata pentru mai multa rigiditate torsionala.

Familia Aveo se va imbogati in vara anului viitor cu o noua versiune de caroserie. Este vorba despre berlina.

La interior, se poate vorbi despre ceasurile de bord, asemanatoare, ca design, cu cele de la motociclete, cu turometru clasic si vitezometru digital. Chevrolet anunta ca, vizavi de materialele din interior, clientii vor fi multumiti. Mai mult, Aveo ofera numeroase spatii de depozitare.

Oferta de motoare pentru noul Aveo va cuprinde patru propulsoare alimentate cu benzina – 1.2 70 CP, 1.2 86 CP, 1.4 100 CP si 1.6 115 CP. In premiera, Avea va avea sub capota si motorizare diesel (1.3 litri), in doua variante de putere – 75 si 95 CP. Motorizarile diesel vor fi insotite de sistem Start/Stop.

Trasnsmisiile disponibile sunt manuale cu cinci si sase trepte, in functie de motorizare, dar si automate cu sase trepte, optional, pentru 1.4 100 CP si 1.6 115 CP.

Noul Chevrolet Aveo va fi gata pentru comercializare in vara lui 2011.

Adaugă un comentariu