Noul Ferrari Portofino înlocuieşte modelul California T

Noul Ferrari Portofino înlocuieşte modelul California T din oferta constructorului italian.  Noul model poartă denumirea unui frumos oraş din Italia şi va debuta în septembrie la IAA 2017.

Noul Ferrari Portofino are un motor V8 de 600 de cai putere şi un cuplu de 760 Nm care permit GT-ului italian să accelereze de la o la 100 km/h în 3.5 secunde şi să atingă o viteza maximă de 320 de kilometri. Noul model are o lungime de 4586 mm, o lățime de 1938 mm şi are înălțimea de 1318 mm.

Ferrari Portofino a fost dotat cu ultima generaţie de diferențial spate electronic E-Diff3 şi pentru prima dată în această gamă compania din Modena va oferi pe acest model şi Electric Power Steering.

La interior noul Ferrari Portofino va avea un nou sistem de aer condiţionat, un touchscreen de 10.2 inchi şi scaune care pot fi reglate electric în 18 moduri diferite.

Noul model Ferrari va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt din acest an şi va fi prezentat cu o vopsea special realizată pentru acest model: Rosso Portofino.

Adaugă un comentariu