Noul Ford Mustang pleacă de la 35.000 de euro în România

Pentru prima dată în Europa și, totodată, și în România, Ford pune la dispoziția clienților noul Mustang. “Poneiul” Ovalului Albastru poate fi comandat fie în versiunea Coupe, fie în cea Convertible și are un preț de pornire de 35.000 de euro cu TVA inclus.

Pentru această sumă, clienții vor primi versiunea Coupe echipată cu motorul de 2,3 litri EcoBoost capabil să producă 314 CP și 434 Nm la 3.000 rpm. Agregatul va fi cuplat la o transmisie manuală cu șase rapoarte și promite un consum mixt de 8,0 litri. De asemenea, noul Mustang poate fi echipat și cu propulsorul V8 de 5,0 litri care promite 418 CP și 524 Nm la 4.250 rpm.

Conform oficialilor Ford, noul Mustang poate fi comandat și livrat de către un dealer desemnat ca fiind FordStore, iar pentru început, la noi în țară exista 2 locații de acest gen (BDT și Țitiac Auto București).

Mustang Interior

Nu a fost nicicând un moment mai bun pentru a introduce această mașină legendară în întreaga Europă. Modelul nou Ford Mustang este cel mai modern, mai evoluat din punct de vedere tehnologic și mai îndrăzneț Mustang din istoria uimitoare a mărcii’, a declarat Roelant de Waard, vice-președinte, Marketing, Sales & Service, Ford din Europa.

În versiunea standard, noul Ford Mustang dispune de jante de aliaj, aer condiționat cu două zone, sistem audio cu 9 difuzoare, tapițerie din piele și sistemul de infotainment SYNC 2 care vine la pachet cu un ecran tactil color cu o diagonală de 8 inch.

În România, primele unități ale noului Ford Mustang vor fi ajunge în trimestrul al doilea al anului. Așa cum deja știti, primele 500 de exemplare ale lui Mustang au putut fi comandate de către clienții din Europa în timpul finalei Ligii Campionilor UEFA din 2014. Din cele 500 de cereri, 2 aparțin unor clienți din România.

[table id=497 /]

Adaugă un comentariu