Noul Ford Transit Custom: International Van of the Year 2013

Noul Ford Transit Custom a fost desemnat International Van of the Year 2013′ – devenind al patrulea membru al familiei Transit care câştigă acest premiu foarte râvnit – la Salonul IAA pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Transit Custom a obţinut 117 puncte dintr-un total maxim posibil de 133 de puncte, din partea juriului format din 24 de jurnalişti de profil, mai mult decât punctajele totale combinate ale ocupantelor locurilor doi şi trei – Dacia Dokker, respectiv Mercedes-Benz Citan.

Modelul calcă pe urmele modelelor Transit (2001), Transit Connect (2003) şi Transit (2007) stabilind un nou record de patru victorii pentru familia Ford Transit în istoria de 22 de ani a competiţiei.

Transit Custom oferă o capacitate de încărcare de top în clasa sa, inclusiv o serie de caracteristici inovative în materie de spaţiu, precum trapa de încărcare din peretele despărţitor pentru obiectele foarte lungi şi suportul de plafon integrat care poate fi pliat atunci când nu este folosit. Şoferul beneficiază de cele mai recente tehnologii Ford, precum Lane Keeping Aid (sistem de asistare la păstrarea benzii de mers) şi Ford SYNC.

Varianta îmbunătăţită a motorului diesel Duratorq TDCi de 2,2 litri cu Auto-Start-Stop asigură un consum de combustibil de top în clasa sa, cu emisii de CO2 de 174g/km, în timp ce costurile de întreţinere sunt şi mai mult reduse datorită celor mai mari intervale de service din clasa sa – doi ani sau 50.000 km/30.000 mile.

Adaugă un comentariu