Volkswagen Golf VII are pret: in Romania de la 15.441 de euro

Incepand de astazi, Volkswagen a deschis listele de comanda pentru una dintre cele mai asteptate masini ale anului, noul Golf VII. Preturile finale pentru piata din Romania au devenit oficiale, gratie configuratorului de pe site-ul importatorului.

Pretul de pornire pentru modelul entry-level 1.2 TSI 85 CP Trendline cu 5 usi a fost stabilit la 15.441 de euro cu TVA, in timp ce motorizarea actuala de top TDI/150 CP/DSG, disponibila doar in versiunea Highline, costa 24.292 de euro.

Cel mai ieftin diesel, echipat cu motorul 1.6 TDI/90 CP, pleaca de la 17.844 de euro, in varianta Trendline/5 usi, si urca la 22.312 euro, pret valabil pentru nivelul de echipare de varf Highline si cutie DSG cu 7 trepte si dublu ambreiaj. Noul motor TSI de 1,4 litri cu functie ACT de dezactivare a cilindrilor este disponibil de la 21.106 euro, doar in echiparea Highline. Tractiunea integrala 4Motion este oferita pentru modelele 1.6 TDI/105 CP/Highline (21.804 euro) si 2.0 TDI/150 CP/Highline (23.955 euro).

Lista dotarilor standard extrem de bogata include aer conditionat, frana de parcare electrica, geamuri fata/spate electrice, computer de bord, oglinzi electrice, sistem audio cu touchscreen de 5 inci, opt difuzoare, conector USB/cititor de carduri SD, servodirectie electromecanica, sistem de recuperare a energie la franare si start&stop. VW acorda o atentie deosebita si sigurantei pasagerilor, noul Golf fiind echipat in serie cu airbaguri frontale, laterale, cortina si pentru genunchii soferului, sistem de detectie a oboselii, Multi Collision Brake (franare automata), ESP si ABS cu ASR, EDL şi EDTC.

Lista completa de preturi!

Adaugă un comentariu