Noul Hyundai i10 – accent pe tehnologie și dinamică

Schimbare de generație: noul Hyundai i10 a fost prezentat oficial și citadina asiatică dispune de noi tehnologii și un caracter dinamic mai pronunțat.

Noul i10 are dimensiunile potrivite pentru o mașină destinată deplasărilor urbane: 3.670 mm lungime, 1.680 mm lățime, 1.480 mm înălțime și un ampatament de 2.425 mm. Portbagajul oferă o capacitate de 252 de litri.

Noul Hyundai i10 debutează cu doar două propulsoare pe benzină: o unitate de un litru cu 3 cilindri de 67 Cp/ 96 Nm și un motor de  1.2 litri cu 4 cilindri de 84 CP/118 Nm. Cele două propulsoare pot fi cuplate cu o cutie de viteze manuală cu 5 trepte sau cu o cutie de viteze robotizată.

La interior descoperim o planșă de bord mărită cu un ecran de 8 inchi pentru sistemul de infotainment. Lista sistemelor de asistență include Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), High Beam Assist (HBA), Lane Keep Assist System (LKAS), Driver Attention Warning (DAW) și Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

Noul i10 poate fi dotat cu dispozitivul pentru încărcare wireless a telefonului și cameră pentru rularea cu spatele.

Hyundai i10 poate fi comandat din primăvara anului 2020.

Hyundai va prezenta și conceptul electric 『45』 in cadrul Salonului International Auto de la Frankfurt. 『45』, care are ca sursa de inspiratie primul model Hyundai lansat in anii 70, reprezinta un reper simbolic pentru viitoarea gama de vehicule electrice.

Adaugă un comentariu