Galerie foto “scăpată” pe internet: așa va arăta noul Hyundai i20

Noua generație a lui Hyundai i20 își prezintă designul exterior printr-o serie de imagini ce par a fi oficiale.

Rivalul lui Ford Fiesta și VW Polo afișează aproximativ același design pe care l-am văzut la începutul lunii în schițele oficiale. Grila din față are un aspect hexagonal, în timp ce farurile cu tehnologie LED prezintă un design ascuțit și agresiv.

Montanții și plafonul sunt vopsite într-o culoare contrastantă, iar partea din spate se laudă cu o bandă LED văzută până acum numai la modelele premium. Partea din spate beneficiază și de un difuzor fals, dar care accentuează aerul sportiv al noului Hyundai i20.

Din păcate, interiorul noului supermini nu a fost prezentat, dar conform informațiilor furnizare de Hyundai, atât instrumentarul digital de bord, cât și unitatea media beneficiază de ecrane cu diagonala de 10,25 inchi.

În mod cert, sistemele active de asistență vor beneficia de un upgrade consistent. Echipările superioare ar putea fi dotate cu cruise control adaptiv, cu un sistem de frânare automat care funcționează atât în cazul mașinilor din trafic, cât și al pietonilor, precum și un sistem de monitorizare a unghiurilor moarte. Pentru a înlesni manevrele de parcare, autoturismul ar putea beneficia de un sistem de camere video cu vizualizare la 360 de grade.

În ceea ce privește gama de motorizări, noul Hyundai i20 ar putea include câteva din cele existente. Cel mai probabil, sub capotă vom întâlni propulsorul turbo pe benzină 1.0 T-GDI cu trei cilindri, dar și actualul propulsor aspirat de 1.2 litri.

Pentru a respecta noile norme de emisii stabilite de Uniunea Europeană, gama i20 ar putea fi completată de o versiune cu tehnologie hibridă. De asemenea, fanii hot-hatch-urilor ar putea fi surprinși de lansarea unei primei versiuni sportive i20 N cu aproximativ 200 CP.

Noul Hyundai i20 va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva la începutul lunii martie.

Adaugă un comentariu