Noul Hyundai i30 – primele informaţii

Hyundai a prezentat primele detalii despre noul i30 înaintea lansării oficiale programtă pentru luna martie a acestui an la Salonul Auto de la Geneva.

În primele imagini  compania asitică prezintă versiunea i30 N Line. Noul model are o bară de protecţie redesenată, dar si o nouă grilă frontală cu design de tip “plasă”, care conferă un aspect orientat spre sportivitate. Aceste elemente sunt completate de noile faruri cu LED şi de luminile de zi cu forma angulară.

Hyundai i30

În partea din spate, modificarile de design includ stopurile, bara de protecţie şi noile jantele din aliaj (16, 17 si 18 inchi). La interior vom avea un nou instrumentar de bord şi un ecran central de 10,25 inchi.

Tot la Geneva Hyundai va lansa si o versiune N Line a modelului i30 Wagon, acest nivel de echipare fiind de acum disponibil pentru toate tipurile de caroserie i30.

Hyundai a oferit recent şi primele informaţii despre despre viitoarea generaţie a modelului i20. Compania asiatică susţine că acesta este primul model european care integreaza noua directie de design.

Adaugă un comentariu