Noul Hyundai Kona Electric poate fi comandat în România

Noul Hyundai Kona Electric poate fi comandat în România. Modelul are o autonomie de până la 449 km în varianta cu bateria de 64 kWh şi se poate încărca la 80%  din capacitatea bateriei în doar 54 min. 

Noul Kona Electric are o baterie de 64 kWh ce oferă o autonomie de  449 km (conform testelor WLTP). Conectat la un încărcător rapid de 100 kW, acumulatorul de 64 kWh poate fi încarcat la 80% din capacitate în aproximativ 54 min. Cu încărcătorul on-board de 10,5 kW care funcţionează la curent alternativ (AC), pentru pachetul cu baterie de 64 kWh, procesul dureaza 7 h 30 min, respectiv 4 h 50 min pentru cea de 39,2 kWh.

Kona Electric adoptă acelaşi design caracteristic modelului Kona cu motor convenţional. Doar grila închisă este elementul de design care face diferenţa şi îi conferă un aspect dinamic, fiind încadrată de blocurile optice duble şi de luminile de zi cu LED pozitionate deasupra farurilor cu LED.

Versiunea electrică poate fi comadată cu două propulsoare: pentru varianta cu bateria de 64 kWh unitatea electrică dezvoltă 204 CP  şi pentru varianta cu bateria de 39,2 kWh, motorul oferă 136 CP .

Modulul shift-by-wire permite funcţionarea optimă a trenului de rulare electric. Cu ajutorul sistemului reglabil de frânare regenerativă, conducătorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea frânarii regenerative utilizând padelele aflate în spatele volanului. Sistemul recuperează energia atunci când este posibil.

Noul Hyundai Kona Electric poate fi comandat în România – cât costă:

 

Preţurile pentru Kona Electric pornesc de la 35.272 euro cu TVA inclusă, în varianta de 136 CP şi nivelul de echipare Highway.  Pentru varianta cu motorul de 204 CP şi echiparea Highway preţurile încep de la 39.675 euro, iar Kona Electric cu echiparea Luxury+ poate fi comandată pe piaţa locală de la 44.435 euro

 

Adaugă un comentariu