Noul Hyundai Santa Fe ajunge in showroom-uri luna aceasta

Noua generaţie Santa Fe va continua succesul Hyundai în segmentul D-SUV din Europa. Un nou design, mai mult confort şi calitate, o gamă de motoare mai eficiente, totul pentru a oferi clienţilor un vehicul de lifestyle sofisticat şi atrăgător.

Hyundai se aşteaptă ca noua generaţie să duca mai departe performanţele puternice ale companiei pe piaţa vehiculelor SUV şi să acapareze 5,5% din acest segment în primul său an pe piaţa din Europa, în 2013.

Cumpărătorii din Europa vor putea alege între cele trei motorizări disponibile, printre care şi un nou motor diesel de 2.0 litri „R’ VGT super eficient, compatibil Euro-6. Acesta produce 150 CP şi emite doar 159 g/km de CO2. Motorul de 2,2 litri a fost modificat pentru mai multă eficienţă, devenind lider în clasa sa cu emisii de CO2 de doar 147 g/km.

La fel ca toate modelele nou lansate în Europa, noua generaţie Santa Fe este oferită alături de cel mai bun pachet de garanţie din industrie, denumit Five Year Triple Care – care este compus din 5 ani de garanţie fără limită de kilometri, 5 ani asistenţă rutieră şi 5 ani verificări tehnice gratuite.

Noul model Hyundai Santa Fe va ajunge în showroom-urile Hyundai luna aceasta.

Adaugă un comentariu