Noul model Volkswagen Cross Golf a ajuns la a doua generatie

Noul Volkswagen Cross Golf puncteaza printr-un desen restilizat al caroseriei, dar si prin noua gama de motoare TSI si TDI.

Ca si generatia pe care o inlocuieste, noul Cross Golf are la baza platforma tehnica a lui Volkswagen Golf Plus. Pot fi observate schimbari in partea frontala si in spate, dar si in zona spoilerelor. Caroseria beneficiaza de o garda la sol de 111 mm si beneficiaza acum de sase noi culori.

Pentru interior, Volkswagen a pregatit pentru noul Cross Golf, printre altele, scaune fata sport in doua culori, dar si fante de aerisire cu margini argintii. Capacitatea portbagajului poate inghiti 395, 540, sau 1450 litri, in functie de configuratia scaunelor din spate.

Gama de motoare include propulsoare alimentate cu benzina, dar si diesel. Astfel, putem vorbi despre 1.4 TSI 160 CP (240 Nm/1500 rpm), capabil de o viteza maxima de 207 km/h si un consum mediu de 6,8 l/100 km. Oferta motoarelor pe benzina continua cu alte variante TSI: de 105 si 122 CP. Oferta diesel include motorul 1.6 TDI 105 CP si 2.0 TDI 140 CP. Cu exceptia motorului TSI de 105 CP, celelalte propulsoare pot fi cuplate la cutii de viteze DSG.

Echiparea standard include, printre altele, oglinzi electrice si incalzite, stopuri cu tehnologie LED, lumini pentru zi, climatizare semi-automata, scaun sofer reglabil pe inaltime, volan reglabil pe inaltime si in profunzime. Optional, pot fi comandate faruri bi-xenon cu functie cornering si camera pentru mersul inapoi, sau tapiterie din piele.

Adaugă un comentariu

Articole similare