Noul Range Rover, in Romania de la 94.116 euro

După lansarea mondială, care a avut loc la Paris, pe 27 septembrie, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover în România, se numără printre primii importatori din Centrul şi Sud Estul Europei care lanseaza la nivel locala patra generatie Range Rover.

Noul RANGE ROVER e construit pe o structură avansată din aluminiu, ce conduce la o reducere a greutăţii cu până la 420 de kg, performanţă ce îmbunătăţeşte calităţile maşinii (ex. Motorizarea Supercharge atinge viteza de 100 km/h în 5,4 secunde). Noul model este disponibil în trei versiuni de motorizare, cu emisii scăzute de CO2 reduse cu până la 21% comparativ cu modelul actual: 258 CP, motor 3.0 L motorină; 339 CP, motor 4.4 L motorină; 510 CP, motor 5 L benzină Supercharged.

Interiorul a fost regândit într-o variantă clasic modernistă, cu suprafeţe elegante, oferind experienţa unei călătorii relaxante, dar şi un nivel ridicat de personalizare, ce decurge dintr-o gamă extinsă de opţiuni, 16 teme de culori interioare, 7 opţiuni de ornamente din lemn şi una din fibră de carbon, 3 culori pentru plafonul interior, dar şi plafon panoramic.

Preţul de pornire al noului model Range Rover este 75.900 EUR + TVA, iar începând cu a doua jumătate a anului 2013, va fi disponibilă si o variantă hybrid (motorină), pentru 3000 cmc, care va ajunge la un grad de emisii de CO2 foarte scăzut (169g/km). Livrările către clienţi vor începe în a doua jumătate a lunii decembrie a acestui an.

Adaugă un comentariu