Noul Renault Arkana – ce șanse sunt să ajungă în România

Renault Arkana a fost prezentat anul trecut la Moscova sub forma unui show-car. Primul SUV-coupe al mărcii franceze intră în producție din această vară și va fi disponibil în primul rând pe piața din  Rusia.

Noul Renault Arkana atacă disputatul segment al SUV-urilor compacte și mizează pe forma de coupe pentru a atrage cât mai mulți clienți.

Noul Renault Arkana – dimensiuni

Noul SUV-coupe francez are o lungime de 4.543 mm, o lățime de 1.820 mm și o înălțime de 1.567mm. Garda la sol este de 208 milimetri, unghiul de atac are un maxim de 18 grade și unghiul de degajare ajunge la 25 de grade. Volumul portbagajului oferă 508 litri și poate fi extins la 1.333 de litri.

Noul Renault Arkana – interior

Pe consola centrală găsim un ecran de 8 inchi cu care putem accesa sistemul multimedia Easy-Link cu suport pentru Android Auto și Apple CarPlay. Pot fi alese 8 culori ambientale pentru interior și sunetul este redat printr-un sistem Bose.

Noul Renault Arkana – motorizări

Compania frnaceză oferă pentru debutul pe piața din Rusia un motor TCe pe noul Arkana. Unitatea dezvoltă 150 CP/250 Nm și este cuplată cu o cutie X-Tronic. La acestea se adaugă sistemul de tracțiune integrală All Mode 4×4-i.

Noul Renault Arkana – ce șanse sunt să ajungă în România

Aceasta ar putea fi partea neplăcută a acestei știri. Renault a anunțat deocamdată că nou SUV-coupe Arkana se vinde doar pe piața rusească și ulterior arealul comercial va fi extins. Francezii nu au pomenit nimic de România deși acum o săptămână noul Arkana a fost surpins camuflat în teste la noi în țară.

    dan dan says:

    IN ACEST CAZ ROMANII SA SE UNEASCA SI…SA NU MAI CUMPERE ALTE MASINI RENAULT!!!OFERTA ESTE DESTUL DE LARGA SI MAI BUNA PA PIATA ROMANEASCA!!!POATE ASA O SA O “”IA IN BOT””CEI DE LA RENAULT SI LE SPUN DE ACUM CA LE VA TREBUI CEL PUTIN ANI SA REVINA PE PIATA ROMANEASCA!!!!

Adaugă un comentariu