Noul Renault Scenic E-Tech electric se lansează la IAA Munchen la începutul toamnei

Renault a publicat o suită de imagini cu viitorul Scenic E-Tech, acoperit de un camuflaj special conceput de Renault Design. Acesta extrapolează desenul noului logo al mărcii, într-un model complex de linii și modele ce amintește de camuflajul utilizat și pentru prototipurile de testare ale lui Mégane E-Tech.

Modelul electric de segment C este un descendent direct al conceptului Scenic Vision, prezentat anul trecut la summit-ului ChangeNow, de la Paris. Modelul marchează transformarea lui Scenic din monovolum în SUV, așa cum s-a întamplat și în cazul lui Espace, în primăvară.

Tehnologia celui de-al doilea model al segmentului C electric, după Megane E-Tech, deschide calea către o mobilitate mai durabilă, sigură și incluzivă. Întruchipând cele mai avansate perspective tehnologice pentru decarbonizare, este primul model de serie Renault care înglobează noua strategie de dezvoltare a mărcii.

Imaginile ne arată mașina care începe să-și dezvăluie silueta finală, printr-o flotă de vehicule pre-serie care vor fi conduse pe drumurile publice în această vară de inginerii Renault. Vehiculele pentru testele de pre-producție au fost deja asamblate la ElectriCity, Douai, iar modelul final va fi prezentat la începutul lui septembrie în cadrul Salonului Auto IAA de la München.

Adaugă un comentariu