Noul Volvo S60 T8 Twin Engine poate fi comandat în România

Noul Volvo S60 Plug-in Hybrid, cel mai puternic sedan sport din clasa hybridelor premium, este din această lună disponibil la vânzare și în România, în varianta T8 Twin Engine, anunță EIT – Forum Auto, importatorul oficial al Volvo Cars în România.

Noul Volvo S60 poate fi comandat în versiunea Inscription sau Rdesign și are un preț de plecare de 54,580 Euro, plus TVA. S60 T8 Twin Engine se încadreaza și în programul Rabla Plus’ susținut de Ministerul Mediului și poate beneficia de o reducere de 20.000 de lei, datorită emisiilor sale scăzute (CO2 de 44 g/ Km).

S60 Plug-in Hybrid reafirmă și în segmentul sedan angajamentul producătorului auto pentru electrificare. Cu cel mai avansat standard de siguranță din segment, noul S60 a fost certificat în 2018 când modelul a obținut maximul de cinci stele la testele EuroNCAP.

Noul S60 este una dintre cele mai interesante mașini făcute vreodată de Volvo. Este dedicată șoferului, ceea ce conferă Volvo Cars o poziție puternică pe segmentul sedanurilor și multe oportunități de dezvoltare’ a declarat Håkan Samuelsson, președinte Volvo Cars.

În România, sedanul vine cu o motorizare de 390 de CP, un cuplu de 400+240 Nm iar accelerația de la 0 la 100 de km/h se realizează în doar 4.6 secunde. Modelul are un consum mediu intre 1,6 – 2.3 L/100km și un range în modul electric de până la 50 – 54 Km, conform standardului WLTP.

„Pasionații Volvo Cars din România au la dispoziție din această lună un model sport apreciat în întreaga lume. Dacă în general modelele Volvo sunt construite altruist pentru a fi împărtășite cu prietenii sau familia, în cazul noului S60 vorbim de plăcerea pură a celui care îl conduce. Ne bucurăm că am putut aduce în România cel mai puternic sedan premium din categoria hybridelor care a punctat și drept cel mai sigur model pe acest segment. Vom continua să aducem în țară noi motorizări plug-in hybrid și full electric, pe măsură ce Volvo adaptează toate modelele sale, în conformitate cu strategia de sustenabilitate a mărcii pe care România și-a asumat-o complet’ a afirmat Andrei Huidan, Marketing Manager EIT – Forum Auto, importator Volvo Cars în România.

EIT- Forum Auto va aduce în următoarea perioadă și o a doua versiune de motorizare plug-in: T6 Twin Engine. Dotată cu 340 de CP, versiunea își va păstra același range în modul electric, de până la 54 km.

Noul S60, alături de întreaga gamă de modele Volvo puse la vânzare în România, beneficiază de 4 ani de garanție și asistență rutieră internațională de până la 7 ani.

Adaugă un comentariu