Nu vreți sport – adică Stinger? Luați cu lux: Kia K9 a primit un facelift care îi accentuează personalitatea rafinată

Nu e nimic întâmplător nici în programul superior de modele al mărcii Kia, nici în titlul pe care l-am dat acestei știri. Reușitul sedan sportiv Kia Stinger a avut un succes moderat, deși a fost o mașină pe care puteai să ți-o iei în loc de, să zicem, Audi A7, BMW 8 Gran Coupe, Jaguar XF, Maserati Ghibli, Mercedes-Benz CLS. Bun.

Kia K9 este un sedan de lux necunoscut europenilor care are sub capota din față apreciatul V6 de 3,3 litri cunoscut de la Stinger. Ampatamentul său este ceva mai mare decât al fostului sedan sportiv. Faceliftul aplicat recent seriei Kia K9 reușește să clarifice mai bine formele caroseriei și să pună în valoare elementele premium integrate în designul acesteia.

Masca frontală este elementul care a înregistrat evoluția cea mai importantă în cadrul faceliftului. Conturul său rămâne fidel sugestiei de „tiger nose' promovate de stilul Kia, dar textura grilei adoptă o temă avansată. Noile jante cu diametrul de 19 inchi contribuie, la rândul lor, la împrospătarea „peisajului', alături de culoarea exterioară Pebble Gray și de finisările interioare în nuanțe Misty Gray sau Martian Brown.

În continua

 

re, Kia K9 va fi disponibilă cu tracțiune spate sau integrală, iar oferta de motorizări va include (pe lângă deja pomenitul V6 supraalimentat de 3,3 litri) propulsoare V6 de 3,8 litri aspirate. Motorul V8 de 5,0 litri a fost eliminat mai de mult și, după cum se vede, este de dmoeniul trecutului. Prețurile versiunilor modernizate Kia K9 pe piața nord-americană se înscriu în plaja dintre 43.800 și 64.200 USD

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare