O mașină Transformers adevărată poate fi a ta. Dacă ai 600.000 de euro…

Fanii Transformers visează probabil la momentul în care mașina lor se va metamorfoza într-un robot atotputernic, gata să le sară în ajutor la nevoie. Tehnologia actuală nu a ajuns încă atât de departe, dar o echipă de ingineri din Turcia a reușit să creeze un model Transformers real. Acesta poate fi al tău, dar ai nevoie de cel puțin 600.000 de euro.

Mașina Transformer este botezată Antimon și este scoasă la licitație în Abu-Dhabi. Este vorba de un BMW Seria 3 care se poate transforma într-un robot în aproximativ 30 de seconde, la o apăsare de buton. 12 ingineri și 4 tehnicieni din Turcia au lucrat 11 luni pentru a realiza visul Transformers.

Antimon își poate mișca mâinile și roti capul, suficient deocamdată pentru a impresiona publicul. Pe viitor, lucrurile s-ar putea schimba: echipa care l-a creat lucrează la alți 11 Transformers, iar aceștia ar putea fi mult mai funcționali decât este Antimon în acest moment.

Mașina pe baza căreia a fost realizat Antimon nu poate fi condusă pe drumruile publice, dar poate fi mișcată folosind o telecomandă. Viteza sa de deplasare este de aproximativ 20 km/h. Interesat?