O platformă cu mașini noi a luat foc în mers pe autostrada A1

Un autotren care transporta opt autoturisme noi a fost cuprins de flăcări, marți după-amiază, în timp ce se deplasa pe autostrada A1, pe sensul Făget-Timișoara.

Cabina autotrenului nu a fost afectată, însă mai multe autoturisme au fost distruse, menționează sursa citată. La locul incidentului s-au deplasat de urgență patru autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri, iar cauza producerii incendiului este în curs de stabilire, a precizat ISU Timiș într-un comunicat.

‘Astăzi, în jurul orei 15:35, am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu la un autotren ce transporta 8 autoturisme, pe autostrada A1, la km 452, pe sensul de mers Făget-Timișoara. La locul incendiului s-au deplasat de urgență 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire’, se arată în comunicat ISU Timiș.

Adaugă un comentariu