O șoferiță a parcat în mijlocul unei intersecții din Bucureşti și a plecat acasă să se culce (Video)

O șoferiță a parcat în mijlocul intersecției de la Parcul Carol din București. Se întâmpla la miez de noapte.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

UN NEAMȚ A CONFUNDAT ROMÂNIA CU GERMANIA și a stabilit un RECORD DE VITEZĂ!

Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1!

Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul’ uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare. Ea le-a spus oamenilor legii că a lăsat mașina acolo, fiindcă nu găsise niciun alt loc de parcare liber.

Parcare în mijlocul străzii

Și-a parcat autoturismul în mijlocul intersecției și a „uitat’ de el peste noapte. Așa a reușit să încurce circulația.Duminică seara, V.I.G. – o doamnă în vârstă de 29 de ani – și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie. Fix în fața Parcului Carol. Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă! Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul’ uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă. Apoi, agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, V.I.G. a fost sancționată: 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare.

Publicată de Politia Locala Bucuresti – www.plmb.ro pe 24 Aprilie 2018

    Nicu says:

    Doar amenda? Trebuia taiat permisul in fata ei sa nu mai puna mana pe volan niciodata si masina ridicata sa plateasca bine daca o mai vrea inapoi. Cum ar fi daca toti am parca in mijlocul strazii pentru ca nu gasim loc de parcare? Legile lu’ Peste!

Adaugă un comentariu

Articole similare