OFICIAL: A patra generatie Honda CR-V

Honda va dezvalui in septembrie, la Salonul Auto de la Paris, versiunea europeana a celei de-a patra generatii CR-V.

 Produs in Anglia, la Swindon, noul model este mai scurt cu 5 mm decat predecesorul sau (4,57 m), in timp ce rigiditatea torsionala si coeficientul aerodinamic au fost imbunatatite semnificativ.

Pe langa modelele echipate cu transmisie integrala, clientii europeni vor putea opta, in premiera, pentru o versiune cu tractiune fata, oferita in compania motorului pe benzina de 2 litri si 155 CP. Din oferta mai face parte si dieselul i-Dtec de 2,2 litri/150 CP. Ambele motorizari au fost revizuite pentru cresterea eficientei si reducerea cu 10% a emisiilor poluante, sistemele start&stop, ECO Assist si modul ECON fiind standard.

Interiorul beneficiaza de un design complet nou, inspirat de cel al modelelor Acura de peste ocean, iar calitatea finisarii si izolarea fonica marcheaza un progres evident. Volumul portbagajului variaza intre 589 si 1.648 l (plus 148 l). Sistemul Magic Seats permite rabatarea banchetei in format 1/3-2/3 prin intermediul unei manete usor de actionat, rezultand un spatiu de incarcare cu o lungime de 1.57 m (plus 14 cm).

Adaugă un comentariu