OFICIAL: Opel lanseaza noul cabriolet Cascada

Opel se întoarce la o veche tradiţie a decapotabilelor cu patru locuri de dimensiuni medii, cu acoperiş din material textil.

Noul Opel Cascada este o decapotabilă de dimensiuni medii nu numai prin dimensiunile sale (lungime: 4.697 mm; lăţime 1.840 mm fără oglinzile exterioare), dar şi prin alura sa, prin tehnologiile şi funcţiile premium pe care le oferă.

Şoferul şi pasagerii se pot bucura de experienţa rulării cu acoperișul premium din material textil coborât, acţionat prin apăsarea unui buton în 17 secunde, la viteze de până la 50 km/h. Acesta beneficiază de o izolaţie fonică şi termică superioară, datorită unui strat special de fleece din poliester între stratul exterior şi capitonajul de la interior.

O gamă largă de sisteme de propulsie va fi disponibilă pentru modelul decapotabil Opel Cascada. Atracţia principală a gamei de motoare a modelului Cascada va fi motorul pe benzină 1.6 SIDI Turbo ECOTEC. Acesta dezvoltă o putere de 125 kW/170 cp la turaţii cuprinse între 1.650 şi 3.200 rpm, generând un cuplu de 280 Nm datorită funcţiei de amplificare. Motorul pe benzină 1.4 Turbo deschide oferta; este combinat cu o transmisie manuală cu 6 trepte de viteză şi este disponibil în două variante de putere, de 88 kW/120 cp şi 103 kW/140 cp, ambele generând un cuplu de până la 220 Nm, datorită funcţiei de amplificare. În ceea ce priveşte sistemele diesel, motorul 2.0 CDTI cu o putere de 121 kW/165 cp este disponibil fie cu o transmisie manuală, fie cu una automată cu 6 trepte de viteză. Acest motor generează un cuplu de 380 Nm atunci când funcţia overboost este activată.

Thomas Sedran, Vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie Adam Opel: „Segmentul de autovehicule cabriolet de dimensiuni medii este populat doar de autovehiculele foarte scumpe ale producătorilor de modele premium. Cu modelul Cascada, Opel oferă toate funcţiile tipice şi calităţile premium ale unei decapotabile de dimensiuni medii, dar la un preţ accesibil. Cascada desăvârşeşte ofensiva de produs a mărcii Opel: în 2012 şi 2013, ne dezvoltăm portofoliul şi pătrundem pe segmente complet noi, cu autovehiculul electric Ampera, modelul Mokka SUV de dimensiuni mici, popularul model de oraș ADAM şi acum cu această decapotabilă de dimensiuni medii.’

Adaugă un comentariu