Amplu restilizat, Opel Grandland (SUV-ul de vârf al mărcii), poate fi acum comandat în România

Adoptând designul frontal Opel Vizor, emblematic pentru cea mai nouă generație de automobile Opel, seria SUV-urilor Grandland devine ambasadoarea de imagine a mărcii din Russelsheim. Dincolo de ce se vede, noutățile tehnice sunt demne de toată atenția.

De asemenea, designul interior marchează un progres important. Două ecrane mari integrate într-o singură unitate formează Opel Pure Panel. Acest cockpit complet digital, orientat către cel de la volan, este intuitiv de operat și elimină o serie de butoane inutile. Sistemul combină cele mai recente tehnologii digitale și oferă cele mai importante informații. În plus față de display-ul de 12 inch Driver Information Centre, display-ul de 10 inch de pe consola centrală este de asemenea orientat către conducătorul auto, care poate astfel să se concentreze asupra condusului fără a-și lua privirea de la drum.

Pentru conducerea în siguranță pe timp de noapte, a fost adoptat un nou sistem de iluminare avansat. Este vorba despre farurile adaptive IntelliLux LED Pixel. Cele 168 elemente LED – 84 pe fiecare far, ca și la sedanul Insignia – asigură o adaptare perfectă a fasciculului de lumină în funcție de situația de conducere și împrejurimi, fără orbire pentru traficul din sens opus. O altă dotare pe tema călătoriilor nocturne este sistemul Night Vision. Camera sa cu infraroșu detectează oameni și animale cu până la 100 metri în față, pe baza diferenței de temperatură față de împrejurimi și avertizează șoferul.

Pentru variantele premium, dotate cu tapițerie din piele, se oferă încălzire și răcire în scaune. Confortul este ridicat la un nivel superior de cheia inteligentă Keyless Open & Start' și de hayonul cu acționare electrică.

Adaugă un comentariu