Operațiune de salvare declanșată ca urmare a încuierii mașinii de către un bebeluș, cheile fiind înăuntru, în timp ce mama era afară!

Supravegherea atentă a copiilor mici este cu atât mai necesară cu cât mediul în care aceștia se află este mai diferit de cel de acasă. Britanica Kirsty Green a plecat la cumpărături cu mașina, luându-și cu ea și copilul în vârstă de 14 luni, pe nume Brandon.

Ea a coborât din mașină uitând pentru câteva secunde de chei, care au rămas înăuntru. Înainte ca ea să deschidă din nou ușa pentru a le lua, copilul a apăsat pe butonul închiderii centralizate și s-a încuiat înăuntru cu chei cu tot. Deoarece ea nu a reușit să-l facă pe copil să apese din nou butonul și să deschidă ușile, a fost necesară apelarea pompierilor.

Situația critică i-a dat mari emoții atât mamei, cât și salvatorilor veniți la fața locului. Nici bebelușul nu s-a plictisit, părând să se amuze copios pe seama agitației celor din jur. Chicotelile sale și încheierea cu succes a operațiunii au adus ușurare și zâmbete pe fețele tuturor. Totuși, situația respectivă rămâne o lecție de viață pe care părinții de pretutindeni din lume ar trebui să nu o piardă din vedere.

Adaugă un comentariu