Opt mașini au fost incendiate în București, într-o singură oră

Opt mașini au fost incendiate în București, într-o singură oră, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului, care, din primele cercetări, ar fi fost provocat.

IMAGINI INCREDIBILE! Cum arată 335.000 DE MAȘINI ABANDONATE! VIDEO

Uite de ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania! EXEMPLUL PERFECT

Jandarmii din Capitală au depistat, în zona Calea Griviţei, un bărbat care corespundea semnalmentelor transmise de poliţişti în cazul incendierii de autoturisme. Acesta avea pe palme şi pantaloni urme de funingine şi arsuri. Bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei pentru audieri.

Mașina de doar 2500 de euro CARE MERITĂ CUMPĂRATĂ!

Asta e mașina VIORICĂI DĂNCILĂ! Te așteptai la așa ceva?!

Reprezentanții ISU București-Ilfov au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în decurs de mai puțin o oră, pentru a stinge trei incendii produce la autoturisme staționate.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, pe strada Gala Galaction. Acolo au fost găsite trei mașini cuprinse de flăcări, iar o a patra era doar afectată de căldura degajată.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs pe strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacără. Acestea au fost distruse în proporție de 80 la sută.

Pentru stingerea incendiilor au acţionat pompierii detaşamentelor Mihai Vodă, Grozăveşti, Expoziţiei şi Băneasa, notează sursa citată.

Din primele cercetări, pompierii au descoperit materiale combustibile și alte indicii care conturează ipoteza potrivit căreia incendiile ar fi fost provocate.

Sursa: libertatea.ro

Un cetăţean român de 50 de ani este acuzat de procurorii francezi că a stat la originea unui incendiu uriaş, petrecut pe 16 ianuarie. Românul a fost audiat săptămâna aceasta de magistraţii francezi, fiind acuzat de declanşarea accidentală unui uriaş incendiu care a dus la distrugerea unui întreg camping de rulote, în localitatea Orvault din nord-vestul Franţei pe 16 ianuarie 2018.

Adaugă un comentariu