Accent pe tehnologie: ams Orsam deschide un centru R&D în București

Compania ams Osram (SIX: AMS), specialiști în soluții optice, a anunțat că va deschide un centru de cercetare și dezvoltare în București. Compania are în plan să angajeze 30 de profesioniști până la jumătatea anului viitor. Aceștia își vor concentra activitatea pe cercetarea și dezvoltarea circuitelor integrate, pentru a oferi soluții de ultimă generație pentru diverse aplicații din segmentul consumer goods.

„Acest nou centru R&D din București va consolida rețeaua noastră globală de peste 40 centre de cercetare și dezvoltare’, a declarat Dr. Reiner Jumpertz, vicepreședinte și director general, Business Line Custom Module Solutions. „Bucureștiul este recunoscut ca un hub de talente cu profesioniști extrem de bine calificați, care au expertiza tehnică și competențele necesare pentru a lucra la tehnologii inovatoare. Ne așteptăm să angajăm atât profesioniști cu experiență, cât și să recrutăm noi talente, inclusiv prin programe de internship.’

Compania are posturi deschise pentru ingineri de layout și proiectare, inclusiv verificarea proiectării, atât pentru nivel superior, cât și pentru juniori. Centrul se va concentra pe dezvoltarea de tehnologii și aplicații pentru produse dedicate consumatorilor finali, inclusiv tehnologii de senzori pentru smartphone-uri, dispozitive purtabile – brățări fitness și pentru exerciții fizice, autentificare 3D și dispozitive de plată.

Noul birou de cercetare și dezvoltare se bucură de o locație centrală în Capitală și oferă multiple facilități. Actualii și viitorii angajați beneficiază de programe de training în România și în străinătate, program de lucru hibrid, asigurări private de sănătate și de viață.

Cei aproximativ 24.000 de angajați ai grupului ams OSRAM (SIX: AMS) din întreaga lume se concentrează pe inovație în ceea ce privește senzoristica, iluminatul și vizualizarea pentru a face călătoriile mai sigure, diagnosticul medical mai precis și comunicarea zilnică o experiență mai bogată. Compania creează tehnologie pentru aplicații inovatoare, care se reflectă în peste 15.000 de brevete acordate și aplicate.

Adaugă un comentariu