(P) BCR Leasing IFN – Profit în creștere pe primul trimestru

BCR Leasing IFN a obţinut în primul trimestru al anului un profit net de 6,3 milioane lei faţă de 0,7 milioane lei în primele trei luni ale lui 2014, înregistrând o crestere a vanzarilor cu 66%.

Veniturile operationale au ajuns la nivelul de 12,7 milioane lei, iar cheltuielile operationale la 5,1 milioane lei, in primul trimestru al acestui an. Pentru a veni în sprijinul clienților, BCR Leasing IFN a redus cu 0,5 puncte procentuale dobânda standard.

De asemenea, un alt beneficiu pentru client îl reprezintă optimizarea fluxului de finanțare auto pentru tranzacțiile retail standard, care permite acum obținerea unui răspuns la cererea de finanțare în doar câteva minute.

„Suntem optimiști atât în privința evoluției pieței cât și a BCR Leasing în 2015. Atât rezultatele din anul precedent cât și cele de pe primul trimestru al acestui an ne dau încredere că suntem pe drumul cel bun. Astfel, vom continua proiectele începute în anii anteriori și vom demara proiecte noi, prioritară fiind dezvoltarea de business. Avem un start bun în 2015 care ne îndreptățește să speram că ne vom atinge obiectivele din acest an’, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing IFN.

Evoluția pe tipuri de active ilustrează o creștere semnificativă a finanțărilor de vehicule. În realizarea acestor volume, parteneriatele cu dealerii, în special cei de vehicule comerciale grele s-au dovedit benefice pentru mai buna informare a clienților și pentru ofertarea unor pachete de finanțare cu beneficii mai mari.

În ideea încurajării reînnoirii parcului de autovehicule și vehicule comerciale ușoare, sub 3,5 tone, la începutul lunii mai, BCR Leasing IFN a lansat o ofertă de finanțare a acestor bunuri, sub denumirea „BCR Leasing iți pune afacerea în mișcare’, cu costuri atractive pentru client, la care se adaugă perioade extinse de finanțare, CASCO gratuit timp de șase luni și posibilitatea de a participa la un curs gratuit de conducere preventivă, susținut de unul dintre piloții „BCR Leasing Rally Team’.

Adaugă un comentariu