(P) N’blue HD by Nexen – Pneurile cu cea mai mică distanță de frânare pe carosabil uscat primesc calificativul Exemplar

Auto Bild a realizat un test “mamut” cu 53 de anvelope de vară în dimensiunea 185/60 R15. Printre candidații aliniați la start s-a aflat și pneul Nblue HD produs de firma coreeană Nexen.

Cele 53 de pneuri au avut de trecut 12 probe decisive: Acvaplanare (6%), Acvaplanare în curbe (2%), Handling pe carosabil umed (14%), Pistă circulară (4%), Frânare pe carosabil umed (14%), Handling pe carosabil uscat (14%), Franare pe carosabil uscat (14%), Confortul rulării (6%), Zgomot la rulare (6%), Durabilitate (8%), Preț/Durabilitate (8%) și Rezistență la rulare (4%).

dsads

Anveolpa Nblue HD produsă de Nexen a reușit să obțină calificative bune și foarte bune la toate probele. Ba mai mult, pneul producătorului coreean a fost cel mai bun la frânarea pe carosabil uscat.

După calcularea totalului, anvelopa N’blue HD în dimensiunile 185/60 R15 a primit calificativul Exemplar.

“Pneul Nblue HD by Nexen este unul ecologic echilibrat și convenabil ca preț, cu reale calități de manevarabilitate, sigure pe carosabil ud și uscat, distanțe de frânare scurte pe carosabil ud și uscat și zgomot redus la înaintare”, au concluzionat specialiștii Auto Bild.

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Articole similare