(P) Noul eJobs. Pentru că meriți mai mult

Astăzi, vineri, 30 octombrie 2015, am lansat oficial noua versiune eJobs.ro, portalul # 1 în recrutarea online din România.

Pe lângă design-ul modern ce face navigarea mult mai intuitivă și mai prietenoasă, noul eJobs vine și cu îmbunătățiri funcționale majore, simplificând comunicarea dintre angajatori și candidați. Astfel, candidații au la dispoziție o nouă variantă de CV care scoate în evidență experiența profesională și atributele personale. În același timp, aceștia au posibilitatea să aplice mai ușor la zecile de mii  de joburi active pe site. Pentru angajatori, noul eJobs înseamnă consolidarea celui mai eficient canal de recrutare din România.

logo-ejobs-ro

 

Relansarea eJobs vine împreună cu un proces de rebranding care include o redesenare a logo-ului și o campanie de comunicare desfășurată sub sloganul  Meriți mai mult!’. În linii mari, campania de comunicare își propune să-i determine pe cei nemulțumiți de jobul lor să conștientizeze această stare de fapt și să-i încurajeze să acționeze deoarece, de cele mai multe ori, schimbarea face bine. Această abordare indrăzneață a prins contur în ideea în care Noul eJobs crede cu tărie în schimbarea majoră ce poate fi produsă de un simplu click pe butonul „Aplică’. Execuțiile folosite în campanie sunt adecvate mai multor categorii profesionale. Campania de comunicare a fost realizată de echipa eJobs împreună cu agențiile de publicitate Propaganda și V8 Interactive.

Creșterea cererii pe piața muncii observată pe parcursul întregului an se traduce în șanse mai mari pentru candidați de a obține jobul dorit. În acest context, mediul online reprezintă în continuare cea mai eficientă modalitate de căutare și aplicare la job-uri. Acest fapt ne-a determinat să investim semnificativ în relansarea site-ului și în crearea de noi funcționalități, menite să le ofere candidaților cea mai interesantă experiență de angajare.’, a declarat Andrei Frunză, Director Operațional eJobs Group.

Înființat în 1999, eJobs este primul portal de recrutare online lansat în România. Utilizat în prezent de peste 3,2 milioane de profesioniști, eJobs.ro oferă acces la locuri de muncă în cadrul celor mai importante companii din țara. eJobs Group SRL face parte din trustul Ringier România, parte a Ringier AG.

Adaugă un comentariu