(P) S-a lansat primul far omologat aftermarket pentru Audi A4, LEDdrive Xenarc, care combină tehnologia Xenon și LED

Datorită inovației Osram, care a lansat primul far full aftermarket pentru Audi A4, ai posibilitatea de a schimba farurile standard cu cele LEDriving XENARC. Acestea nu doar că schimbă look-ul mașinii într-unul mai agresiv ci îți oferă și o lumină mai puternică și mai albă respectiv un fascicul luminos mai lung!

Pachetul poate fi instalat pe Audi, modelul A4 B7 produs între 2004 și 2008. Acesta oferă posibilitatea de a monta lumini XENON legale fără a modifica partea din față a vehiculului, oferind următoarele funcții:
– fază scurtă xenon
– fază lungă xenon
– lumini de zi led

 

Farurile LEDriving XENARC sunt unicele faruri legale, omologate conform normelor europene, nefiind necesară montarea stropitoarelor speciale.
Montarea se face ușor – și avem și un video explicativ în sensul acesta – dar dacă nu doriți să le montați singuri, puteți face asta la un service autorizat.

Nu doar aspectul mașinii este îmbunătățit, ci și luminozitatea – care este cu până la 110% crescută, fasciculul luminos care este cu până la 60 de metri mai lung decât în cazul unei instalații standard de becuri halogen. Totodată lumina este cu până la 40% mai albă în cazul farurilor LEDriving XENARC.

osram led

În continuare puteți viziona un material care prezintă, într-o notă comică, aportul pe care îl poate aduce farurile XENARC design-ului mașinii dumneavoastră.

Adaugă un comentariu