(P) Tabăra de Karting: un program special pentru cei mai mici sportivi

Ai un copil pasionat de mașini și motoare? Ajută-l să facă primii pași în lumea curselor printr-un curs de pilotaj și o tabără de karting unde va învăța principiile de bază ale conducerii competiționale. Noi vă recomandăm taberele de karting organizate de clubul Real Racing.

Clubul Real Racing este unicul organizator de tabere de karting din Romania – fiind un proiect special dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Clubul a fost înființat în anul 2006 de pilotul Constantin Răileanu, multiplu campion național de karting, absolvent al școlii de pilotaj La Filierre FFSA, Le Mans, Franța și participant în curse de monoposturi și turisme pe plan internațional.

Tabăra de Karting este un proiect care include atât activități ce dezvoltă latura fizică a copiilor, cât si activități de dezvoltare personală. Este locul în care copiii se familiarizează cu kartingul și dobândesc cunoștințe primare de tehnică, pilotaj și măsuri de securitate. Putem spune că acesta este primul pas spre performanță în sportul cu motor. Pe lângă inițierea în karting, copiii au parte de foarte multe activități care le dezvoltă abilitățile de comunicare și lucrul în echipă.

Tabărele de karting se organizează atât în România (dar anul acesta sezonul s-a încheiat deja), cât și in Italia, în perioada 26 -31 octombrie 2018. Timpul este așadar scurt. iar dacă doriți să vă înscrieți copilul pentru această tabără va trebui să vă grăbiți, locurile sunt limitate. Iată care sunt principalele informații:

Loc de desfășurare: Otranto, provincia Lecce, Italia;

Cazarea și masa: Residencia Bellaria – un hotel situat în mijlocul unei livezi de măslini, care pune la dispoziția oaspeților piscină, teren de sport, locuri de joacă. Hotelul se află la 10 km de Circuitul Internațional La Conca și la 8 km de Marea Adriatică. Accesul în complex se face controlat.

Transport: cu avionul (aeroport Henri Coandă – Otopeni – București). Se asigură transfer de la aeroport, circuit, hotel.

Excursii la obiective turistice (ex: Gallipoli, Alberobello-Casutele Trulli’ incluse în patrimoniul Unesco din 1996).

Siguranța copiilor este pe primul plan. În tabără se folosesc doar karturi de competiție, adecvate vârstei copiilor, omologate CIK-FIA (Federația Internațională de Karting) și produse de liderul mondial Tony Kart. Fiecare copil va primi un echipament complet de protecție (combinezon, protecție pentru coaste, protecție cervicală, cască, mănuși și ghete).

Mai multe informații despre taberele de karting ale clubului Real Racing găsiți pe www.tabaradekarting.ro.

Adaugă un comentariu