România se bate cot la cot cu Rusia: imagini incredibile filmate în trafic

Chiar și în timpul pandemiei, când valorile de trafic au fost mult mai scăzute, unii șoferi s-au dat în stambă și au provocat mai multe evenimente rutiere grave.

Deși titlul Pandemia e de vină?’ a fost primit de montajul video despre care vorbim astăzi, mai mulți utilizatori au recunoscut unele clipuri ca fiind mai vechi. Chiar și așa, imaginile sunt spectaculoase și denotă faptul că traficul din România mai are cale lungă de străbătut pentru a ajunge la civilizația întâlnită în Europa de Vest.

Compilația are o durată de trei minute și 39 de secunde, timp în care îi vedem pe mai mulți șoferi care nu respectă regulile de prioritate, sensul de circulație și mai ales, culoarea roșie a semaforului, uneori, chiar și în fața oamenilor legii. De asemenea, și gardurile amplasate lângă liniile de tramvai reprezintă un adevărat pericol pentru șoferii neatenți.

Interesant este și al doilea clip, ce ne prezintă o Dacia Logan care circulă cu viteză pe linia de tramvai. Calea șoferului este blocată de un altul care a dorit să efectueze un viraj la stânga. Roțile mașinii albe s-au blocat, iar autoturismul a alunecat asemenea unei sănii pe gheață. Aviz amatorilor care circulă pe linia de tramvai, aderența nu este aceeași ca pe asfalt!

Probabil cel mai grav incident filmat este cel de la minutul 0:55, unde un Renault Laguna reușește să traverseze jumătate din intersecția de la Piața Unirii până la impactul puternic cu un Audi A4, care tocmai plecase de la semafor. Autoturismul Renault și-a continuat drumul și a intrat pe trotuar. Norocul a făcut ca în acel moment să nu existe mulți pietoni în zona respectivă.

În principiu, această compilație video trebuie privită drept un exemplu puternic de așa nu!’. Nu ne dorim să concurăm cu șoferii din Rusia în ceea ce privește dezmățul din trafic. Întregul clip a fost încărcat pe grupul Info Trafic România și poate fi urmărit aici:

Pandemia e de vina?! 🤔

Publicată de INFO TRAFIC ROMANIA pe Marţi, 26 mai 2020

Adaugă un comentariu