Parcare laterală cu… răsturnare. Pietonii s-au salvat la timp (VIDEO)

Un posesor de Honda Accord a încercat să parcheze lateral. Cinci secunde mai târziu era pe plafon, cu pietoni fugind din calea sa.

Citește și:

Știința a decis: acesta este cel mai eficient mod de a găsi parcare (VIDEO)

Legea junglei în București! Blocat în parcare, acest șofer s-a răzbunat într-un mod uluitor

Acest clip este un memento bun atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni; ne reamintește că șofatul este o responsabilitate care trebuie luată cât se poate de în serios și că pietonii trebuie să fie tot timpul atenți la ce se petrece în jurul lor, chiar dacă sunt pe trotuar.

Incidentul a avut loc în Vancouver, Canada, și a fost înregistrat de camera de marșarier a unei Tesla Model 3. Un șofer într-o Honda Accord a încercat o parcare laterală, dar a făcut o confuzie periculoasă: a încurcat pedala de frână cu cea de accelerație. 

Astfel, mașina sa s-a năpustit cu spatele către un parapet de beton – care cel mai probabil delimita o parcare închisă – care a acționat ca o rampă, răsturnând mașina. Întâmplarea ar fi putut avea consecințe dintre cele mai serioase dacă pietonii aflați în zonă nu ar fi fost pe fază: se poate vedea pe filmare cum se aruncă la pământ încercând să evite mașina care se rostogolește către ei.

Adaugă un comentariu