Parcare laterală din mers – Acrobația accidentală a unei mașini în sensul giratoriu

Schimbările bruște de direcție trebuie evitate atunci când carosabilul este umed, însă acest șofer probabil că și-a pierdut luciditatea în momentul în care românul din spatele său l-a claxonat. Fără să vrea, a ajuns să parcheze lateral din mers, pe spațiul verde de lângă sensul giratoriu.

Aceasta este situația prezentată într-un nou clip de pe pagina de Facebook „Info Trafic 24′. Scena se petrece în Anglia și a fost înregistrată cu camera de bord a unui șofer român.

Abia intrat într-un sens giratoriu, autorul filmării constată că un alt autoturism îi taie calea, pentru a depăși vehiculul mai lent din fața sa. Iritat de tupeul celuilalt șofer, românul claxonează lung. Poate că tocmai acest gest l-a determinat pe cel din față să accelereze brusc, în curbă, pe carosabil umed.

 

Citește și:

Noul examen medical obligatoriu pentru șoferi: Nu-l treci, nu iei permisul

Poliția nu vrea să știi asta: când poate deveni nul un proces-verbal completat de Poliţia Rutieră

 

Conducătorul auto nu mai reușește să se încadreze corect pe niciuna dintre cele două benzi, ci derapează și ajunge să efectueze un soi de parcare laterală din mers, cu răsucire. Vehiculul său ajunge pe spațiul verde din afara intersecției, cocoțat oblic pe o movilă. Din fericire, niciun obstacol nu i-a întrerupt brusc traseul, iar șoferul pare că a scăpat cu o simplă sperietură.

Amator. A băgat piciorul în ea, a simțit că fuge de c*r și s-a speriat. A frânat în viraj și iată rezultatul‘, explică un internaut pe pagina Info Trafic 24.

În secțiunea de comentarii, opiniile sunt împărțite. O parte dintre internauți consideră că vinovat este șoferul care a tăiat calea românului, în vreme ce alții susțin că nu se pune problema de tăiat calea, deoarece exista spațiu suficient între mașini. Aceștia din urmă îl numesc pe român vinovat, claxonul său fiind declanșatorul incidentului.

Voi cui atribuiți vina, în cazul acesta?

⛔S. Bogdan Pistolea

Publicată de Info Trafic 24 pe Joi, 5 septembrie 2019

 

Sursa foto: captură ecran Facebook/Info Trafic 24

Adaugă un comentariu