Parteneriat Renault România – Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Renault România și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un parteneriat pentru patru ani. Renault România devine partenerul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, iar Renault este desemnată mașina oficială a COSR. Parteneriatul reprezintă continuarea bunei colaborări din 2012, când Renault a susținut și promovat valorile olimpice și a recompensat performanțele sportivilor români medaliați la Jocurile Olimpice de la Londra, oferindu-le ca premii 16 autoturisme: Latitude, Mégane Olympic sau Twingo, în funcție de culoarea medaliei.

 

În cadrul noului parteneriat oficializat astăzi, Renault se angajează să susțină inițiativele Comitetului Olimpic și Sportiv Român în perioada 2013-2016. Un prim pas a fost făcut deja prin punerea la dispoziție a unei flote de autoturisme. În plus, Renault își manifestă intenția de a recompensa sportivii români ce vor fi medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016.

 

Thomas Dubruel, Director General Renault Commercial Roumanie, a declarat: „Parteneriatul dintre Renault România şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român are la bază obiectivul comun de a susține și promova spiritul și valorile olimpice precum excelența, perseverenţa, fair-play-ul. Vom colabora cu COSR pe parcursul celor patru ani și îi vom sprijini în inițiativele lor. În 2016, ca și în 2012, vom recompensa performanțele sportivilor români medaliaţi la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

 

Octavian Morariu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a adăugat

„Mulțumim Renault România pentru deschiderea şi sprijinul acordat Comitetului Olimpic. Salutăm inițiativa partenerului nostru principal de a fi alături de sportivii olimpici, de a recompensa performanțele lor deosebite și de a promova, alături de noi, valorile olimpice. Sportul românesc are nevoie de parteneri pe termen lung, așa cum este Renault, și le mulțumim încă o dată că ne sunt alături.’ 

Adaugă un comentariu