Pentru o primăvară neliniștită: Maserati GranCabrio îmbie atât la sesiuni rapide, cât și la croaziere relaxate sub cerul liber.

Celor care își doreau să fie implicați de o manieră mai puțin filtrată în conducerea unei mașini sport premium italiene le este dedicat noul Maserati GranCabrio – versiunea decapotabilă a deja cunoscutului coupe Maserati GranTurismo.

În varianta de vârf Maserati GranCabrio Trofeo, automobilul are sub capotă motorul V6 Nettuno de 3,0 litri, dotat cu supraalimentare bi-turbo și fiind capabil să dezvolte 542 CP. Acesta reprezintă inima inconfundabilă și răsunătoare a celor mai performante mașini din oferta mărcii Tridentului.

Tehnica performantă este însoțită în cazul lui Maserati GranCabrio de un design rafinat și de o finisare cu amprentă premium evidentă. Noua decapotabilă a Tridentului este 100% fabricată în Italia și urmează calea modelului GranTurismo, oferind o formă nouă și captivantă a experienței sport-GT, fără a face sacrificii în ceea ce privește luxul, performanța, confortul la volan și dinmica.

Pavilionul este realizat din material textil, perfect pentru a ocupa cât mai puțin spațiu posibil atunci când este depozitat automat în spațiul dedicat din portbagaj. Plierea, respectiv deplierea sa complet automată durează 14 secunde și poate fi comandată de la bord inclusiv când automobilul se deplasează cu viteze de până la 50 km/h.

Adaugă un comentariu