Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Pitești

Pilotul Vali Porcişteanu a fost jefuit într-o vulcanizare din Pitești. Hoții au reușit să-i fure din mașină un rucsac în care el avea laptopul, portofelul și alte obiecte. Vali Porcișteanu a alergat după hoți, însă nu a reușit să-i prindă, așa că a alertat Poliția.

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Incidentul a avut loc sâmbătă noaptea într-o benzinărie de pe strada Depozitelor din Pitești. Potrivit polițiștilor, Vali Porcișteanu avea mașina de raliuri pe o platformă. Pilotul a coborât din autovehicul, dar nu a încuiat portiera. Un individ a furat un rucsac în care pilotul avea portofelul, laptopul și alte bunuri.

Cum se fură la pompele din România când angajatul benzinăriei îi spune șoferului: Pot să vă ajut?’

“Cabina autoutilitarei, o platformă, nu a fost asigurată, închisă. Conducătorul auto era pe lângă maşină. Un bărbat a intrat în cabină, de unde a furat rucsacul. Conducătorul auto a observat şi a pornit în urmărirea sa’, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Argeş, Florin Popa.

FABULOS! Ce bolid a primit Reghecampf de la Anamaria Prodan! E UNIC în ţară

Vali Porcișteanu spune că a încerca să-l prindă pe hoț, dar nu a reușit. Un echipaj de Poliție, aflat în zonă, l-a urmărit pe individ care a aruncat rucsacul și s-a urcat într-o mașină cu numere de Marea Britanie.

„Conducătorul auto le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, iar echipajul a pornit în urmărirea maşinii, în care se aflau trei bărbaţi, de 18, 23 şi 29 de ani. Niciunul nu are permis de conducere. Au fost audiaţi, iar victima a depus plângere’, a precizat Popa.

 Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru furt şi conducere fără permis.
Sursa: libertatea.ro
Adaugă un comentariu

Articole similare