Pirelli lansează noul pneu de vară Cinturato P7

Pirelli lansează noul pneu de vară Cinturato P7. Inovațiile tehnice ale noii generații Cinturato includ o nouă compoziție, care se poate schimba în funcție de temperaturile ambientale.

Noul pneu de la Pirelli este îmbunătățit și la capitolul manevrabilitate pe ud, acvaplanare și frânare, în mod special, compania susținând că  Cinturato P7  reduce distanța de frânare cu patru metri pentru a opri de la 100km/h la zero față de vechea generație de anvelope.

Durata de viață a pneului a crescut cu șase procente, ceea ce înseamnă că pneurile trebuie înlocuite mai rar. Rezistența la rulare a scăzut de asemenea, în medie cu o clasă (minus 12%), îmbunătățindu-se consumul de carburant cu patru procente (măsurat în ciclul WLTP) precum și emisiile de CO₂, conform informațiilor furnizate de companie.

Modelul benzii de rulare special creat pentru noul Cinturato P7 este îmbogățit cu o anumită rășină siliconică care ajută la îmbunătățirea aderenței și care crește eficiența polimerilor pneului.

Pirelli lansează noul pneu de vară Cinturato P7

Fiecare parte care formează profilul benzii de rulare al noului Cinturato P7 are o funcție specifică: de la canelurile laterale și longitudinale ale căror modele sunt special concepute pentru a evacua apa în cel mai eficient mod posibil, la blocurile specifice create pentru a oferi cele mai mici posibil distanțe de oprire atât pe ud cât și pe uscat.

Noile anvelope Pirelli Cinturato P7  au fost introdus deja în oferta comercială pentru această vară, debutând pe toate piețele europene și asiatice.

Adaugă un comentariu