Poliția Română l-a găsit pe Schumacher! Cu cât mergea un român pe autostradă? Iată cum îi iau apărarea alți șoferi!

Puțini kilometri de autostradă și șoferi curajoși. Cam așa ar putea fi caracterizat traficul din România. Recent, oamenii legii au sancționat un conducător auto care circula cu 244 de km/h pe autostradă.

Oamenii legii au de furcă cu șoferii ce se cred pe circuit și nu pe autostradă. Ieri, pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române a apărut un mesaj cu dedicație pentru un șofer care mergea cu amețitoarea viteză de 244 de km/h.

Dacă ai maşină cu VOLAN PE DREAPTA scapă de ea! Vor fi INTERZISE

Prioritate de urs! O ursoaică a oprit traficul în Băile Tuşnad | VIDEO

„VITEZĂ NU VINE DE LA „VITEAZ’! Dacă acum două săptămâni, viteza record înregistrată de radar pe autostradă era de 218 km/h, săptămâna trecută acul a urcat la 244 km/h. Ne întrebăm dacă e o întrecere pe autostrăzile din țară. Cine este mai câștigat: cel care rămâne fără permis și cu amendă de plătit sau cel care a ajuns la destinație sănătos și liniștit?”, au notat polițiștii.

Un obiect misterios’ a căzut din cer pe o mașină la Craiova

Șoferul a rămas fără permis pentru trei luni, dar a și fost amendat cu aproape 3.000 de lei.

În mod ciudat, au existat români care i-au luat apărarea șoferului vitezoman. “Oricât ai sta de bine cu psihicul, după ce stai în coloană de la Predeal până la Comarnic și faci 30 de km în 5 ore, când vezi 2 benzi la Nistoresti te transformi în racheta, n-ai cum altfel”, a scris un internaut.

Altcineva a adăugat în aceeași notă: “Atâta tam-tam pentru autostrăzi, dar 95% din accidente sunt pe naționale, din cauza drumurilor și a consumului de alcool”.

Adaugă un comentariu

Articole similare