Un “obiect misterios” a căzut din cer pe o mașină la Craiova

Un obiect misterios, care s-a dovedit ulterior a fi un proiectil, a căzut marţi seară pe o maşină din carierul Craioviţa Nouă din Craiova. Din fericire, obiectul greu de trei kilograme nu a rănit pe nimeni.

Proiectilul militar a spart parbrizul unui autoturism parcat în cartierul craiovean. „Am crezut că este un lampion, iar imediat s-a stins şi noi ne-am bucurat când am văzut prima dată. Peste două sau trei minute am auzit o bubuitură şi am văzut ce este. După am auzit o altă bubuitură şi lângă noi şi un pic mai departe. Cei de la ISU au spus că este trasor sau proiectil de iluminare, a povestit nepotul proprietarului maşinii distruse.

Asta e cea mai mare păcăleală! Vezi cum te așteaptă polițiștii pe străzile patriei | VIDEO

ADEVĂRUL despre FOTOGRAFIA CARE A SPERIAT ȘOFERII DIN BUCUREȘTI!

Oamenii sunt conștienți că se putea întâmpla o nenorocire. „Proiectilul ăsta a căzut prin maşină şi am ieşit imediat să opresc alarma. Nu am ştiut ce se întâmplă. Ne-am trezit în mijlocul cartierului cu un proiectil de 30 sau 40 de centimetri lungime şi cred că are trei kilograme. A făcut scurt şi putea să ia şi foc, a explicat proprietarul mașinii pentru adevarul.ro.

Amendă-record! Câți bani va scoate din buzunar un tânăr care a intrat cu mașina pe plajă

Acesta a adăugat: “A intrat proiectilul până jos la instalaţia electrică şi putea să se întâmple o nenorocire. Bine că nu a fost mai rău că erau mulţi copii care se jucau aici în parcare”.

Pentru un moment nu se ştie dacă obiectul misterios este un proiectil de iluminare, tresor sau rachetă de semnalizare şi dacă la mijloc este vorba despre o eroare militară.

Adaugă un comentariu

Articole similare