Porsche aduce la SIAB 2018 întreaga gamă de modele

Porsche aduce la SIAB 2018 întreaga gamă de modele. La standul Porsche vor fi expuse cinci automobile diferite, câte unul din fiecare linie de modele: 718 Boxster GTS, 911 GT3, Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid, Porsche Macan și noul Cayenne Turbo.

 

Porsche 718 Boxster GTS, fratele cabrio al modelului Cayman GTS, este o sportivă de 365 CP, cu motor poziționat central și tracțiune spate, care se remarcă prin agilitate și comportament exemplar în viraje. Roadsterul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,6 secunde, sau în 4,1 secunde în cazul echipării cu PDK și Sport Chrono Package și e capabil să atingă viteza maximă de 290 km/h.

 

Porsche 911 GT3 este o mașină cu rădăcini puternice în lumea motorsportului, fiind construită din materiale ușoare și oferind o experiență de condus extrem de directă. Motorul aspirat natural, de 4 litri, 500 CP, este același de pe mașina de curse pur sânge 911 GT3 Cup. Șasiul reproiectat, cu sistem de direcție pe puntea spate, construcția cu materiale ușoare, raportul greutate-putere de 2,86 kg/CP și cutia de viteze cu dublu ambreiaj PDK, în 7 trepte, reproiectată special pentru modelul GT, sporesc performanțele și dinamica la condus. Porsche 911 GT3 accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 3,4 secunde și prinde o viteză maximă de 318 km/h. Pentru cei care preferă stilul pur, nealterat, de condus, Porsche oferă, pentru acest model, și o cutie de viteze manuală în 6 trepte, care îi permite mașinii de înaltă performanță să atingă o viteză maximă de 320 km/h.

 

Panamera Turbo S E-Hybrid – vârful liniei de modele Panamera – îmbină designul unic și spiritul practic cu performanțe de top și eficiență maximă. Sistemul de propulsie este alcătuit dintr-un motor V8 bi-turbo, de 4 litri, 550 CP, și un motor electric de 136 CP, generând o putere totală de 680 CP. Vehiculul accelerează de la zero la 100 km/h în 3,4 secunde și atinge o viteză maximă de 310 km/h, oferind o autonomie pur electrică de până la 49 km, cu zero emisii. Eficiența și performanțele sportive sunt completate de un caracter practic accentuat, la care contribuie hayonul de mari dimensiuni, linia mai ridicată a plafonului și portbagajul cu prag coborât, compartimentul pentru bagaje voluminos și configurația de 4 + 1 locuri.

 

Porsche Macan este modelul cel mai bine vândut al companiei din Stuttgart, oferind un echilibru perfect între plăcerea pură de a conduce și dotările practice pe care le aștepți de la un SUV compact. Macan este un vehicul cu patru uși ușor de condus în oraș, dar pe care te poți baza oricând și pentru călătoriile cu familia, în afara acestuia. Motorul de 2,0 l generează o putere de 252 CP și un cuplu de 370 Nm și face posibil sprintul de la 0 la 100 km/h în 6,7 secunde. Porsche Macan atinge viteza maximă de 229 km/h.

 

Porsche Cayenne Turbo, cea mai puternică versiune a liniei de modele, este un vehicul care îmbină armonios precizia unei mașini sport, confortul unei berline și adaptabilitatea unui vehicul off-road. Motorul V8 biturbo, de patru litri, livrează nu mai puțin de 550 CP. Dinamica sporită la condus, suspensia pneumatică controlată, cu trei camere, anvelopele mixte, noile frâne Porsche Surface Coated Brake, cu strat de carbură de tungsten, și numeroasele opțiuni suplimentare, precum direcția pe puntea spate sau stabilizarea electrică a ruliului cu un sistem de 48 de volți, aduc performanțele SUV-ului foarte aproape de caracteristicile și stilul de condus ale unei mașini sport veritabile. Noul Cayenne Turbo accelerează de la zero la 100 km/h în 4,1 secunde (3,9 secunde cu pachetul Sport Chrono) și atinge o viteză maximă de 286 km/h.

Adaugă un comentariu