Porsche Pipera – investitie de 15 milioane de euro

Deschis in luna mai, dupa o investitie de 15 milioane de Euro, Porsche Pipera – cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est – a incheiat primele 6 luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp, un depozit de piese de schimb de 2100 mp si 500 de locuri de parcare rezervate clientilor. Centrul reuneste pentru prima data sub acelasi acoperis showroom-urile Audi, Bentley, Lamborghini, Porsche si Das Weltauto, dar si ateliere de service pentru marcile Audi, Bentley, Lamborghini si Porsche.

„Deschiderea complexului Porsche Pipera a reprezentat o dovada a increderii noastre ca – spre deosebire de tendinta generala a pietei auto – segmentul premium ramane relativ stabil si va fi primul care isi va reveni’, a declarat Dana Cortina, Director General Porsche Inter Auto Romania. „Dupa primele sase luni de activitate, rezultatele indica faptul ca am judecat corect si nu putem decat sa speram ca vom continua in acelasi registru’, a incheiat Dana Cortina.

De la inaugurarea din mai si pana in octombrie, de la Porsche Pipera s-au livrat aproximativ 500 de automobile, a caror valoare depaseste 15 milioane euro.

„Rezultatele obtinute de complexul Porsche Pipera ne dau incredere tocmai pentru ca s-au realizat intr-o perioada in care piata a continuat sa scada cu peste 11 procente si in conditiile in care am deschis showroom-urile si centrele de service treptat, in luni de vara’, explica Dana Cortina.

La nivelul intregii companii, Porsche Inter Auto Romania estimeaza ca pana la finele anului in curs va vinde 5.300 de masini noi, iar cifra de afaceri va atinge 131 milioane euro.

 

 

Adaugă un comentariu