Noul Renault Arkana va putea fi precomandat în România începând cu 27 aprilie

Renault Arkana a debutat oficial pe piața auto din România. Primul model SUV-coupé din portofoliul brandului francez este construit pe platforma modulară CMF-B și va putea fi precomandat online.

Primul exemplar Renault Arkana din România a fost expus la Promenada Mall, iar la prima vedere, impresiile noastre sunt foarte bune. SUV-ul coupé are o lungime de 4.568 mm, o înălțime de 1.571 mm și dispune de un ampatament de 2.720 mm. Prezența fizică a mașinii este una cu adevărat impunătoare.

 

Interiorul impresionează printr-o selecție de materiale de bună calitate, iar asamblarea acestora e riguroasă. Deși discutăm despre un SUV dedicat zonei de lifestyle, spațiul dedicat pasagerilor din spate nu va fi o problemă pentru adulți, în timp ce portbagajul este extrem de generos, măsurând 513 litri sau 438 de litri pentru versiunea E-TECH Hybrid. Pentru a înțelege aceste cifte mai ușor, vă reamintim că Renault Kadjar are un portbagaj cu volumul de 472 l pentru versiunea cu tracțiune față. Podeaua de încărcare este dublă, facilitând astfel introducerea bagajelor.

 

Pentru moment, Renault Arkana nu va fi disponibil cu un sistem de tracțiune integrală. Unitatea TCe 140 beneficiază de un sistem micro-hibrid ce dispune de un sistem suplimentar de alternator-starter asociat cu un acumulator aflat sub scaunul pasagerului.

 

Primele 20 de exemplare comercializate în România vor fi disponibile la prețuri speciale ce variază între 25.540 și 30.890 de euro. Echipările disponibile sunt Zen, Intens și R.S. Line, în timp ce sub capotă acestea vin cu propulsorul TCe 140 sau cu motorizarea hibridă E-TECH 145. Ambele versiuni vin cu transmisie automată. Culorile disponible pentru modelele din lista inițială sunt Black Metallic (culoarea oficială de lansare), Orange Valencia, Blue Zanzibar, Rouge Flamme, Grey Medium și White Universe.

În ceea ce privește lista opționalelor, aceasta a fost deja stabilită. La bordul modelelor comercializate în primă fază identificăm sistemul multimedia Easy Link în variantă de 7 sau de 9,3 inchi, pachetul de sonorizare Bose, sistemul Rear Cross Traffic Alert, asistența la menținerea benzii de rulare, funcția Traffic Sign Recognition, tapițeria din piele, scaunele încălzite și vopseaua metalizată.

Renault Arkana va putea fi precomandat exclusiv pe platforma de e-commerce, care poate fi găsită aici. În cazul în care doriți plasarea unei comenzi în showroom, va trebui să așteptați data de 10 mai. Tot atunci vor fi oferite datele complete cu referire la oferta completă a modelului comercializat în România.

Adaugă un comentariu