Premieră în România: primul video filmat dintr-o mașină a Poliției aflată în urmărire

Un bărbat care gonea cu mașina a fost urmărit de polițiști prin trei sate, în județul Iași. Norocul oamenilor legii a fost că în calea lui a apărut un tractor, de care nu a mai putut să treacă.

Citește și:

Un noul model camuflat scos la teste de Dacia. Ce ar putea fi?

Șoferul care conducea fără permis și fără numere valabile la mașină a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a gonit la volanul unui Audi trecând în miezul zilei prin trei sate populate, duminică la prânz, cu Logan-ul polițiștilor pe urmele sale. Urmărirea a fost, de altfel, filmată de pe bancheta din spate a autospecialei poliției, de către un jandarm din echipaj.

Primul video filmat dintr-o mașină a Poliției aflată în urmărire

La un moment dat, se poate auzi cum polițistul de pe bancheta din dreapta îl somează prin stația de amplificare să oprească, în caz contrar urmând să deschidă focul cu pistolul din dotare. Șoferul fugar a refuzat însă să tragă pe dreapta și s-a oprit doar după ce în calea sa a apărut un tractor.

Șoferul fugea pentru că nu avea permis, iar numerele provizorii ale mașinii erau expirate.„Acesta a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, astfel că s-a impus urmărirea sa pe parcursul a 7 km, pe raza a trei localităţi. Tânărul a fost condus la sediul poliţiei pentru cercetări, iar în baza probatoriului administrat în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore’, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Cosmin Beraru este acuzat de conducere fără permis şi conducere a unui vehicul având numerele de înmatriculare provizorii expirate. Urmărirea a avut loc pe Drumul Judeţean 246, pe raza comunei Scânteia. Suspectul a fost dus în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi în cursul zilei de luni, anchetatorii solicitând arestarea lui preventivă. „Judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi a eliberat un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile’, a precizat Monica Palaghia, prim-procurorul instituţiei.

Premieră în România: primul video filmat dintr-o mașină a Poliției aflată în urmărire

Sursa: libertatea.ro

    Emil Simionescu says:

    Voi ați auzit de emisiunea „112, Poliția în acțiune”, difuzată vreme de 10 ani de Prima TV? Cum puteți spune asemenea imbecilități?

Adaugă un comentariu