Preţuri incredibile pentru maşinile de lux vândute de ANAF

ANAF a vândut miercuri, la licitaţie, mai multe maşini de lux, confiscate în ultimii ani de la persoane care au încălcat legile.

De necrezut! Ce atitudine are Mircea Badea când este oprit în trafic de polițiști

VIDEO – Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar au parte de SURPRIZA VIEȚII LOR!

Cel mai scump a fost adjudecat un Lamborghini din 2006, care i-a aparţinut lui Harry Mironescu, patronul clinicii Sabyc, acuzat şi condamnat la închisoare pentru trafic de ovule. Maşina, care a zăcut timp de doi ani într-o parcare a Fiscului, a fost dată cu 57.000 de euro.

ROMÂNIA AR PUTEA FI OBLIGATĂ să introducă RESTRICȚII PENTRU MAȘINILE DIESEL în orașele mari!

În urmă cu 4 ani, instanţa punea sechestru pe două maşini Mercedes şi un Lamborghini Gallardo. Acum doi ani, Fiscul susţinea că bolidul galben a fost ridicat din faţa casei inculpatului, dar în 2009, maşina era parcată în curtea DIICOT Bucureşti.

Cum să-ți faci VACANȚA ÎN EUROPA CU BANI PUȚINI!

Bolidul a fost evaluat la 70 de mii de euro anul trecut, dar la prima licitaţie nu s-a încumetat nimeni să-l cumpere. Aşa că preţul cerut a scăzut aproape la jumătate. S-au înscris 13 persoane, iar maşina a fost adjudecată cu 57 de mii de euro. Detaliile despre cumpărător sunt secrete.

Surse din ANAF susţin că alte 6 maşini, fabricate între 1997 şi 2005, care zăceau în aceasi parcare, au fost vândute la licitaţie. Preţul pentru toate: doar 3.000 de lei. De exemplu, un BMW 318i a fost dat pentru 500 de lei.

Sursa: stirileprotv.ro

Adaugă un comentariu