Prețuri Nissan Qashqai: noua generație pornește de la 22.990 de euro

Noua generație a lui Nissan Qashqai este disponibilă pentru comandă pe piața din România. Modelul nipon de clasă compactă pornește de la 22.990 de euro cu TVA inclusă pentru varianta de bază.

Gama Nissan Qashqai are cinci niveluri de echipare: Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna și Tekna Plus. Varianta de bază este Visia, iar cel mai accesibil model din gamă vine cu un motor 1.3 de 138 de cai-putere în configurație mild-hybrid și cu tracțiune față. Resursele sunt gestionate de o transmisie manuală cu șase trepte și prețul de pornire al acesteia este, așa cum am menționat mai sus, 22.990 de euro cu TVA inclusă, fără a include eventuale reduceri și promoții.

Nivelul de echipare Acenta aduce un preț de 24.890 de euro cu TVA inclusă pentru aceeași configurație de motorizare și transmisie a noului Nissan Qashqai. Pentru N-Connecta, prețul urcă la 27.140 de euro cu TVA inclusă.

În cazul variantei de 156 de cai-putere a lui Nissan Qashqai, tot un mild-hybrid de 1.3 litir, prețul de pornire este de 25.490 de euro cu TVA inclusă. Acesta nu este disponibil în echiparea Visia, ci pleacă de la echiparea Acenta. Pentru N-Connecta, adică următoarea echipare după Acenta, prețul urcă la 27.740 de euro cu TVA inclusă. Odată cu această motorizare poate fi comandată echiparea Tekna, ce pleacă de la 30.440 de euro cu TVA inclusă. Totodată, este disponibilă și echiparea Tekna Plus, ce pleacă de la 31.570 de euro.

Fanii transmisiilor automate pot opta pentru o cutie CVT X-Tronic, disponibilă alături de echipările Acenta, N-Connecta, Tekna și Tekna Plus, doar în compania motorului de 1.3 cu 156 de cai-putere și sistem mild-hybrid. Cel mai accesibil Nissan Qashqai cu transmisie automată și tracțiune față pleacă de la 26.690 de euro cu TVA inclusă, pe când echiparea Tekna Plus, vârful gamei, în compania acestei configurații pleacă de la 33.070 euro cu TVA inclusă.

În cazul amatorilor de modele 4×4 cu tracțiune integrală, Nissan are un răspuns în gama Qashqai, oferit, de asemenea, cu motorizarea de 156 de cai-putere și cutie de viteze CVT X-Tronic. Această variantă este disponibilă doar în echipările N-Connecta, Tekna și Tekna Plus și pleacă de la 30.740 de euro cu TVA inclusă. Cea mai dotată variantă în această configurație de motor, transmisie și tracțiune (All-Mode 4WD) pleacă de la 34.570 de euro cu TVA inclusă în România.

Puteți citi testul nostru cu noua generație a lui Nissan Qashqai în ediția din august a Revistei Auto Bild România.

Adaugă un comentariu